Jeg hedder Wietske van der Werf og er 32 år gammel. Jeg er og har været på en lang rejse. Vejen jeg har gået på har set forskelligt ud og er stadig foranderligt. Nogle gang er det oppe ad bakke, andre gange ruller jeg med fuld fart ned. Så dukker der huller op som ser uendelig stor ud og tager tid at komme op ad igen. Eller jeg kan stå helt stille fordi der er så stor en forhindring, der gør jeg må stoppe op.

Jeg kender til dyb smerte og ubehag. Mørket har til tider overtaget mit sind og krop. En skræmmende tanke af, om hvorvidt jeg nogensinde ville finde fodfæste igen kunne holde mig helt tilbage. Men et mirakel dukker altid op og villigheden dukker frem og derfor har jeg arbejdet mig frem til hvor jeg står i dag.

Min erfaring fra eget liv og den erfaring jeg lærer fagligt gennem min uddannelse, er i dag byggestenen for mit liv og mit arbejde med andre mennesker. Jeg har mærket på krop, sind og ånd hvordan det er at føle sig fortabt og jeg er gået hele vejen for at genskabe kontakten til mig selv.

Jeg brænder for:

  • At skabe rum hvor hele dig er i fokus
  • At skabe en tryg relation hvori du kan blive set
  • At helbrede gamle sår og traumer
  • At gå på opdagelse i det dybeste indre
  • At udfolde det liv som er holdt tilbage
  • At transformere det som ikke tjener længere
  • At Integrere dybe indsigter

Uden hjælp af min egen terapeut havde jeg ikke været hvor jeg er i dag. Relationen mellem hende om mig har gjort at jeg igen føler mig tryg og sikkert i relation til andre og i verden.

Vores rejse har ingen ende station, den er i konstant bevægelse. Jeg har oplevet at gå fra fastlåst-hed til forståelse til bevægelse til udfoldelse og så kan det hele starte forfra igen. Jeg ser i dag at det er en del af livet, for hver gang vi piller et lag af løget, findes der et nyt lag. Nye opdagelser bliver foldet ud og der dukker hele tiden nye indsigter op.

Jeg ved at vi alle sammen indebærer en dyb indre kerne som er fyldt af guld, som har evnen til at støtte og vejlede os. Jeg har oplevet at kontakten var helt slukket, jeg vidste ikke dette sted fandtes inde i mig. I dag er kontakten til min guldklump, min indre kerne, genskabt og der er intet andet smukkere end det.