Er du nysgerrig på hvad der gør at:

 • Du kan have følelsen af at være tom indeni
 • Din krop føles urolig
 • Du har hovedet fyldt med tanker
 • Du overvejer alt det du siger, gør og mærker
 • Du oplever at blive fjern i tankerne
 • Du har svært ved at indgå i relationer
 • Du ofte føler dig afvist og forladt

Er du nysgerrig på hvordan fortid og nutid
kan have en sammenhæng?

Har du fået en psykiatrisk diagnose
men oplever at kognitiv adfærds terapi ikke altid er nok?

Oplever du problemer med

 • Afhængighed
 • Angst
 • Mobning
 • Overgreb
 • Psykisk vold

I det terapeutiske rum arbejder jeg med, at skabe bevidsthed i det som stadig er ubevidst. Jeg ved at der indeni os alle sammen findes en indre kerne, som kan bidrage med alt det vi har behov for, blot vi i vores eget tempo arbejder på at skabe kontakten.

Jeg arbejder med en bred palet af redskaber, som skaber muligheder og dybde. Det kan indebære samtale, tegne, drømme og krops terapi. Vi kan arbejde med relationer til mor og far, indre barn, vores delpersonligheder og energi arbejde.

Min tilgang til arbejdet med terapi er holistisk, hvilket for mig betyder at krop, sind og ånd alle 3 bliver inkluderet. Jeg tror at alt hænger sammen og det ene kan ikke stå uden det andet. Jeg møder dig fordomfrit og følger dig i dit tempo med tålmodighed, rummelighed, nysgerrighed og åbenhed.

Har du lyst til at få skabt mere kontakt til dig selv og
vækker min terapeutiske tilgang din interesse?

Så ring eller skriv for en uforpligtende snak

51804104 | info@wietske.dk